На 20 март 2023 г. Слънцето ще премине в Овен, отбелязвайки началото

...
На 20 март 2023 г. Слънцето ще премине в Овен, отбелязвайки началото
Коментари Харесай

Започва новата астрологична година, каква ще е за всяка зодия

На 20 март 2023 г. Слънцето ще премине в Овен, отбелязвайки началото на астрологичната нова година със сезона на зодия Овен. В същия ден настава и пролетното равноденствие, което оставя сънената зимна сила обратно и дава път на живителна пролетна сила.

Динамиката във въздуха ще даде отскок на всяка зодия, карайки всички ни да действаме на мига. Понякога да се доверим на инстинкта може да ни води по-далеч от изчакването на идеалния миг.

Астролозите на Elite Daily разказват по какъв метод всеки зодиакален знак ще навлезе в новата астрологична 2023 година.

Овен

Това е вашият сезон и въпреки като основател на зодиака огнената сила на новата астрологична година да не е нещо ново за вас, ще почувствате по този начин нужния прилив на сила след няколко месеца затой. Сега е моментът да насочите вниманието си към още един от своите буйни планове или инициативи, стига да не забравяте с какъв брой занимания се захващате. Освен че този сезон сигурно ще ви накара да се почувствате въодушевени, ще бъдете и център на вниманието, до момента в който Слънцето си проправя път през вашия първи дом.

Телец

На 20 март Слънцето ще се реалокира в 12-и дом от вашата рождена карта, обвързван с изолираност, самотност и интроспекция, призовавайки ви да предприемете дейности в своето време уединено със себе си. Като човек, който е податлив да наподобява спокоен, невъзмутим и събран, сезонът на Овена е податлив да изважда нескрито ваша страна, която множеството хора в никакъв случай не виждат – това прави интервалът подобаващ да уважите импулсите си. Отделете малко време за себе си, даже в случай че това значи да се изключите от останалия свят. Повярвайте ни, той ще бъде там, когато се върнете.

Близнаци

С началото на астрологичната нова година вашите другарства и партньорства ще бъдат освежени, когато Слънцето се реалокира в 11-и дом от вашата натална карта. Никога не сте се страхували да поемете самодейност, що се отнася до основаване на нови връзки, а този сезон дава обещание да спомага изцяло на новата ви динамичност. Това може да се окаже миг, в който сте призовани да ръководите група хора, тъй че бъдете подготвени да сте по-често търсени за насоки от нормално.

Рак

На 20 март Слънцето ще се реалокира в Овен, носейки одобряване, сила и нови инициативи в кариерата и професионалния ви живот. Това може да е интервал, в който ще сте призовани да поемете управлението на работен план или начинание, позволяващо ви да получите признанието, което заслужавате. Стартирането на личен бизнес също дава обещание да върви добре, тъй че не се опасявайте да се заемете с предприемачески действия, които сте отлагали.

Лъв

На 20 март владетелят на вашата рождена карта - Слънцето, най-сетне ще се реалокира в огнен знак. Това освен ви носи жизнеспособност, само че осветява актуалните ви системи от вярвания, вероятности и философии. Сега е страховит миг да споделите концепциите си с всеки, който желае да ви изслуша, тъй като сигурно ще имате какво да кажете. Може даже да забележите, че излизате отвън нормалната си рутина, като пътувате или се впускате в завършения – всичко, което уголемява хоризонтите ви по нов, трогателен метод.

Дева

Този месец Слънцето ще премине в Овен, внасяйки сила, убеденост и самодейност във вашите споделени отговорности, запаси и отговорности. Астрологичната нова година ще внесе по-силно чувство за необходимост в метода, по който оферирате помощ на другите, насърчавайки ви да поемете самодейността по способи, с които може би сте привикнали. В резултат на това в този момент е значимо да поставите граници, с цел да бъдете сигурни, че не поемате прекалено много задължения.

Везни

На 20 март слънцето ще се реалокира в седми дом на вашата натална карта, обвързван с сантименталните взаимоотношения, като внесе осъзнатост и деяние в любовния ви живот. Тъй като Овен е вашата сестринска зодия, тази напориста и откровена сила може да ви се стори малко некомфортна, само че ви разрешава да поемете самодейност в партньорствата си. Това може да е интервал, в който се срещате и завързвате контакт с нови, вълнуващи хора - нещо, за което вие живеете. Отношенията, които стартират в този момент, ще се случат бързо, тъй че не забравяйте да закопчаете защитния си колан.

Скорпион

С началото на пролетното равноденствие Слънцето ще се реалокира в шести дом на вашата рождена карта, обвързван с работа, привички и рутина. Това ще ви прикани да преосмислите актуалните си ритуали. Като съдбоносен и целенасочен знак на зодиака, вие ще се почувствате нетърпеливи да започнете нови инициативи, що се отнася до успеваемост. Това е идеалният интервал да започнете всичко, което ви разрешава да бъдете потребни и продуктивни през този сезон – само че внимавайте с прегарянето.

Стрелец

На 20 март Слънцето ще премине в съществения огнен знак Овен, внасяйки жизнеспособност и деяние във вашите креативен търсения, пристрастености и ползи. Като различен огнен знак, вие постоянно търсите нови благоприятни условия да бъдете спонтанни и в този момент е идеалният миг да се отдадете на своята дива страна. Запишете се на курс по керамика, взимайте уроци по китара или отидете на импулсивно странствуване с новата си тръпка – всичко, което ще възпламени огън във вас.

Козирог

С настъпването на астрологичната нова година ще бъдете въодушевени да предприемете дейности в персонален проект. Може да откриете, че вашият дом и фамилен живот ненадейно изискват вашето внимание, изключително когато става въпрос за вдишване на водеща роля, обвързвана с домашен въпроси. Не ви е непознато да поемате отговорност, само че новият астро сезон ви кара да действате доста по-импулсивно, в сравнение с сте привикнали зад затворени порти. За благополучие, ще можете да впрегнете тази сила, с цел да извършите дилемите си.

Водолей

На 20 март Слънцето ще се реалокира в Овен, внасяйки сила, одобряване и самодейност в настоящите ви хрумвания, мисли и изследвания. През този сезон ще усвоявате нова информация по-бързо от нормално, което значи, че по-често ще участвате в оживени диалози. Макар интервалът е превъзходен за стимулиране на мозъка ви, внимавайте за метода, по който в този момент поддържате връзка с другите. Вашата позиция може да бъде призната по-сурово, в сравнение с сте предполагали.

Риби

Този месец Слънцето минава в Овен, внасяйки деяние и жизнеспособност във втори дом от вашата рождена карта, обвързван с пари, активи и запаси. Това ще даде скорост на харченето и ще обезпечи подтик на метода, по който печелите парите си. Моментът е добър за това да поискате увеличение на заплатата или покачване, тъй като сте повече от способни да поемете нови задания или отговорности. Просто внимавайте с импулсивните покупки – в този момент може да купувате по-бързо, без да задоволително обсъждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР